DENİZLİ / KALE - Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlkokulu

Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlkokulu

CEVHERPAŞA MAH. CAMİ CAD. HÜRRIYET ILKOKULU BLOK NO: 2 KALE / DENİZLİ
Vizyon
Türk toplumunun çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için, tüm öğrencilerimizi bilimsel gözlem ve verilere dayalı, edindikleri bilgileri analiz edebilen, bilimsel gelişmelerin teknolojiye, toplumu ve çevreye etkilerini değerlendirebilen, etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirebilmektir.
Misyon
Okulumuzu yaratıcı, organize, demokratik ve erdemli bir ortamasahip olacak şekilde planlayarak; öğrencilerimizin, bilimin önemini kavramış, toplumsal ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan ve bu gelişmelere katkıda bulunan; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, görev ve sorumluluk bilinci taşıyan, yetenekli, bilgili, nitelikli öğrenmeyi öğrenen bireylerolmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz son üç yılda: Managala turnuvası ilçe birinciliği ve il üçüncülüğü, resim yarışmasında ilçede 3 birincilik, 3 ikincilik, 3 üçüncülük ve BİLSEM Genel Yenetek Alanında 6 öğrencimiz asil olarak kazanmıştır. Okulumuz Temiz Projesi kapsamında "Okulumuz Temiz Belgesi" almıştır.
Ders Başlama 09:00 Ders Bitiş 15:05
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Cevherpaşa Mah. Cami Caddesi No 2 Kale/DENİZLİ
İl merkezine uzaklığı 70 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ÇEDES Değerler Eğitimi E-TWİNNİNG´ ELİME DİLİME SAĞLIK´ E-TİWİNNİNG ´GELECEĞİMİ KODLUYORUM´