DENİZLİ / KALE - Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlkokulu

Mrt

2024 Yılı Kale Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuz 4/C sınıfı öğrencisi Buse UĞURLU Q-bıtz dalında ilçe birincisi, 4/B sınıfı öğrencisi Belinay ÇAKIRGÖZ Mangala dalında ilçe ikincisi, 4/B sınıfı öğrencileri Cengizhan ÖZ Küre dalında ilçe ikincisi ve Seyyid Eren TAŞİPEK ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında öğrencilerimiz ''Yağ Satarım Bal Satarım, Balık Yakalama, Bezirgan Başı, Yedi Kiremit, Mangala ve Dokuz Taş'' oyunlarını oynadılar.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni  Ayşe KURUCAN GÖBEKLİ 2/A ve 1/B sınıf öğrencilerine Anadolu Masallarımızdan ''Tencerecik'' masalını anlattı.

Ara

Okulumuz ÇEDES Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri Filistindeki kardeşlerine maddi destek sağladılar. Kocaman yürekli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. İlçe geneli resim yarışmasında 3. olan 2/A sınıfı öğrencisi Muammer AYASLI'yı, müzikli gösterisi ile törene renk katan 1/C sınıfını, 100.yılda 100 balon uçurma etkinliğini yapan tüm birinci sınıflarımızı ve törene katılan tüm sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Ekm

TÜBİTAK Bilim Söyleyişileri kapsamında Pamukkale Üniversitesi Çal MYO Öğretim Görevlisi Dr.  Burcu ÖZEL tarfından okulumuz öğrencileriyle  ''Çölyak Nedir?'' konulu Bilim Söyleyişisi etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Okul Aile Birliği Toplantısı 25.10.2023 tarihinde okulmuz toplantı salonunda yapıldı. Yeni seçilen yönetim kurulunu  çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlid Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mevlid Gecesini içine alan Mevlid-i Nebi Haftası okulumuzda da farklı etkinliklerle ihya edildi.

Mrt

OKULUMUZ 1/A SINIFI ÖĞRENCİSİ MUAMMER AYASLI 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ RESİM YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİSİ, 3/A SINIFI ÖĞRENCİSİ NİSANUR GÜLLER AYNI YARIŞMADA İLÇE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Burak Yüksel SARITAŞ Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvası Mangala dalında ilçe birincisi, 3-C sınıfı öğrencisi Buse UĞURLU Q-Bitz dalında ilçe ikincisi, 3-C sınıfı öğrencisi Ali Bartu YOLCU Pentago dalında ilçe üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

2022-2023  Eğitim Öğretim Yılı 1. dönemini başarı ile tamamladık.

Elime Dilime Sağlık

GELECEĞİMİ KODLUYORUM ( E Twinning )